מה צריך:

ביף סטרוגנוף

1 ק"ג נתחי בשר רזה (דל שומן)  להקפצה (פילה או שטייל)
1 מיכל שמנת צמחית (ניתן להחליף בשמנת מתוקה או חלב קוקוס)
1 סלסלה פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות
1 בצל גדול, קצוץ לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
1 כף שמן זית
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/4 כוס יין לבן
מלח ופלפל לפי הטעם
כוסברה/ פטרוזליה לקישוט
מתכון לביף סטרונגוף | סוד הבשר משלוחי בשר במרכז

איך להכין:

מתכון לביף סטרוגנוף


נטגן את הבצל עם שמן הזית עד להזהבה.
נוסיף את השום, התבלינים (מוסקט, מלח ופלפל) והפיטריות עד לריכוך קל של הפטריות.
בשלב זה נוסיף את הבשר לצלייה קלה (3-4 דק`) ומייד לאחר מכן את היין.
נביא את היין לרתיחה וננמיך את האש. נוסיף שמנת לתערובת ונבשל 4-5 דק` עד שהרוטב מצטמצם מעט.
מומלץ להגיש עם פסטה טורטליני טריה או אורז.
בתאבון!

מבשלים ומשתפים

חיפוש

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.