מה צריך:

צלעות כבש בעשבי תיבול

צלעות כבש בחיתוך מיוחד לתנור (משמר המלכה)
3 כפות רוזמרין קצוץ
3 כפות טימין קצוץ
2 שיני שום קצוצות
חבילת עירית קצוצה דק
2 כפות אורגנו קצוץ דק
2 כפות בזיליקום קצוץ דק
כף כוסברה קצוצה דק
חצי כפית לימון
חצי כפית דבש
רבע כוס שמן זית
קורט מלח גס
קורט פלפלת

איך להכין:

צלעות כבש בעשבי תיבול


מערבבים את כל עשבי התיבול יחד עם השום, לימון, דבש, מלח, הפלפלת ושמן הזית בקערה.
עוטפים את הצלעות (ללא החלק העליון עם העצם) בתערובת התיבול ומשרים כ-3 שעות במקרר.
מוציאים לחצי שעה את הנתח (צליית נתחים בטמפרטורת החדר מביאה לצלייה אחידה לעומת נתחים מקוררים).
מחממים תנור ל- 180 מעלות וכאשר התנור חם מכניסים את הנתח ל- 40 דקות לתנור.
מוציאים מהתנור ונותנים לבשר לנוח כ- 5 דקות לפני החיתוך.
מניחים את הנתח שלם על השולחן ופורסים את הצלעות לכל סועד.
בתאבון!

מבשלים ומשתפים

חיפוש

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.