8 טיפים לטיפול בבשר

טיפים בשר שנקנה בקצביה יכול לשהות במקרר בבית 48 שעות, מעבר לכך יש להקפיא את הבשר הלא מעובד. בעת שחיטת הפרה כל השרירים מתכווצים ויש צורך ביישון הבשר על מנת…

להמשך קריאה 8 טיפים לטיפול בבשר

איך מעשנים בשר?

עישון בשר הינה פעולה עתיקה אשר נולדה מתוך צורך לשמר את הבשר לזמן ארוך. לפני שמתחילים כדאי שתדעו, עישון חייב להיות באוויר הפתוח בגינה או במרפסת, לא מיועד לבישול בייתי.…

להמשך קריאה איך מעשנים בשר?

טיפים לסטייק איכותי

  מספר עקרונות לצליית סטייק בגריל או במחבת, לא משנה עובי הסטייק או סוג הגריל והמחבת. מחממים את הגריל או המחבת באש גבוהה, מנמיכים את האש לטמפרטורה בינונית, מניחים את…

להמשך קריאה טיפים לסטייק איכותי

סוף התוכן

הגעת לקצה; איו יותר פוסטים.