דוגמה לפוסט 3

זמן הכנה

עד 3.5 שעות

כמות מנות

שישה סועדים

סוג בישול

דוגמה לפוסט 3, סוד הבשרמצרכים

  • כתף טלה
  • 12-16 שיני שום שלמות
  • רוזמרין
  • מרווה
  • שורש סלרי
  • שורש פטרוזיליה
  • בצלים (ניתן להשתמש בבצלים גדולים ולחתוך אותם גס, או בקטנים ולהשאירם שלמים)
  • תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה
  • גזר
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • אופציה לשדרוג: שזיפים או צימוקים
  • אופציה לשדרוג: ציר בקר

הוראות הכנה

  1. לוקחים את כתף הטלה ובעזרת סכין יוצרים חורים קטנים (בערך 10 חורים). בכל חור שמים שן שום ומעט רוזמרין.
  2. מחממים שמן זית בסיר, ומבשלים את הירקות עד לקבלת צבע זהוב (טיגון עד הזהבה ולא עד ריכוך)
  3. בתבנית מתבלים את הבשר בפלפל שחור מלח ושמן, צורבים אותו במחבת מכל הצדדים ומחזירים לתבנית.
  4. מוסיפים את הירקות, המרווה ושאריות שיני השום שנותרו (אפשר להוסיף גם פרי כמו שזיף או צימוקים)
  5. מכסים את הבשר והירקות במים או בציר, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-3 שעות (אם התנור חזק אפשר גם 170 מעלות)
  6. לאחר שלוש שעות מוודאים שהבשר רך, מורידים את נייר הכסף, מעלים את טמפרטורת התנור ל 250 מעלות לעוד כ-10 דקות ( עד שהבשר מקבל צבע זהוב וקריספיות)
    • אם נשארה כמות גדולה של נוזל, ניתן להעבירו לסיר נפרד, לצמצמו עם מעט שמן וכף קמח, וקיבלתם רוטב נפלא בצד
שגיאה
סגור
הטבת מועדון
מספר טלפון
כניסה
₪19 הנחה
בירה ברכישת מנה עיקרית!
שם מלא
מספר טלפון
אימייל
הצטרפות חינם
חזור
כניסה
שלח שוב
#customer_name#
מאזן נקודות:
#points_balance#
הטבות:
ראה הטבות החבא הטבות
#unredeemed_rewards_count#
Call Now Button דילוג לתוכן