מה צריך:

שניצל וינאי

פרוסות אסקלופ עגל לפי מספר הסועדים (כל פרוסה במשקל 80-150 גר`)
1 ביצה
כפית חרדל דיז`ון
כוס פירורי לחם, ניתן להשתמש גם בפנקו להעשרת הטעם
כוס קמח
קורט מלח

איך להכין:

מתכון לשניצל וינאי

טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח. במקביל מחממים מחבת עם שמן.
מניחים את נתחי הבשר בקמח, מעבירים לתערובת הביצה ועוטפים בפירורי הלחם.
מניחים בזהירות בשמן הרותח ומשחמימים כל נתח משני הצדדים.
להגשה- פרוסת לימון.
* ניתן להשתמש גם בשייטל או נתח כתף מרכזי

מבשלים ומשתפים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

מתכונים נוספים

מתכונים נוספים