מה צריך:

מוח מטוגן בציפוי פנקו פריך

400 גר מוח עגל
1 ביצה טרופה
1/2 כפית חרדל דיז`ון
100 גר` פירורי פנקו
1 כף שומשום
קורט מלח

איך להכין:

מוח מטוגן בציפוי פנקו פריך

מבשלים את המוח 45 דקות בסיר עם מים עד לריכוך. מקררים, קולפים ופורסים לפרוסות של 1 ס"מ.
בקערה מערבבים את הביצה עם החרדל והמלח. טובלים את רצועות המוח בתערובת הביצה ומעבירים לקערה עם הפנקו והשומשום.
במחבת עם שמן מחוממת היטב, מניחים את המוח בתערובת עד להזהבה משני הצדדים.
להגשה- מומלץ להגיש עם ממרח לימון כבוש

 

בתאבון!

מבשלים ומשתפים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.