מה צריך:

פאד סי יו- מוקפץ עם עגבניות שרי, קשיו וחמאת בוטנים

1/2 קילו שייטל פרוס דק, לרצועות
1/2 חבילה אטריות אורז רחבות
1/2 חבילה עגבניות שרי
1 בצל שלם חתוך לקוביות
2 כפות קשיו קצוץ
2 כפות כוסברה קצוצה
4 כפות סויה
2 כפיות חמאת בוטנים
1 כפית סוכר או מולסה (לא חובה)
1/2 כפית חומץ
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן צ`ילי
3 כפיות שמן שומשום
2 כפות שמן חמניות/קנולה

איך להכין:

פאד סי יו- מוקפץ עם עגבניות שרי, קשיו וחמאת בוטנים


מרתיחים את אטריות האורז במים, מסננים ושוטפים מיד במים קרים.
בקערה מערבבים לתערובת אחידה את הסויה, חמאת הבוטנים, סוכר [או מולסה], חומץ, שן שום אחת, כפית שמן שומשום, קורט פלפל שחור, צ`ילי חריף.
מקפיצים את השייטל בווק עם שאריות שמן השומשום, השמן הרגיל והשום הכתוש. מוסיפים עגבניות שרי חצויות, את קוביות הבצל ואת הרוטב שהכנו ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את אטריות האורז, בשלב זה האטריות יספגו את הרוטב והרוטב יצטמצם לגמרי.

להגשה מקשטים בכוסברה קצוצה ושברי הקשיו.
בתאבון!

מבשלים ומשתפים

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.