מה צריך:

פסטה עם כבד עוף ברוטב טריאקי

קילו כבד עוף נקי
חצי חבילת פסטה
כף חומץ בלסמי
4 כפות רוטב טריאקי
רבע כוס יין אדום
1 בצל לבן פרוס דק
6-7 פיטריות שמפניון פרוסות דק
מלח
פלפלת (פלפל 4 עונות גרוס)
כף שמן
כף שמן שומשום

איך להכין:

מתכון לפסטה עם כבד עוף ברוטב טריאקי

מבשלים במים רותחים את הפסטה לפי כ-7 דקות עד לריכוך (או לפי הוראות ההכנה). מסננים ושוטפים במים קרים.
במחבת עמוקה מטגנים את הבצל בשמן ושמן שומשום עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד לריכוך.
מוסיפים את הכבדים וממליחים ומפלפלים לפי טעם בזמן הטיגון, יש להפוך את הכבד שינעלו הנוזלים ולא יתייבשו.
מוסיפים את היין החומץ והטריאקי, מנמיכים את האש ונותנים לכבד להתבשל עד מידת העשייה הרצויה. מוסיפים את הפסטה תוך כדי ערבוב.
להגשה- מקשטים בכוסברה קצוצה ובשקדים פרוסים קלויים.

מבשלים ומשתפים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.