מתכון לפסטה עם כבד עוף ברוטב טריאקי
מבשלים במים רותחים את הפסטה לפי כ-7 דקות עד לריכוך (או לפי הוראות ההכנה). מסננים ושוטפים במים קרים.
במחבת עמוקה מטגנים את הבצל בשמן ושמן שומשום עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד לריכוך.
מוסיפים את הכבדים וממליחים ומפלפלים לפי טעם בזמן הטיגון, יש להפוך את הכבד שינעלו הנוזלים ולא יתייבשו.
מוסיפים את היין החומץ והטריאקי, מנמיכים את האש ונותנים לכבד להתבשל עד מידת העשייה הרצויה. מוסיפים את הפסטה תוך כדי ערבוב.
להגשה- מקשטים בכוסברה קצוצה ובשקדים פרוסים קלויים.