מה צריך:

צלעות כבש בעשבי תיבול

צלעות כבש בחיתוך מיוחד לתנור (משמר המלכה)
3 כפות רוזמרין קצוץ
3 כפות טימין קצוץ
2 שיני שום קצוצות
חבילת עירית קצוצה דק
2 כפות אורגנו קצוץ דק
2 כפות בזיליקום קצוץ דק
כף כוסברה קצוצה דק
חצי כפית לימון
חצי כפית דבש
רבע כוס שמן זית
קורט מלח גס
קורט פלפלת

איך להכין:

צלעות כבש בעשבי תיבול


מערבבים את כל עשבי התיבול יחד עם השום, לימון, דבש, מלח, הפלפלת ושמן הזית בקערה.
עוטפים את הצלעות (ללא החלק העליון עם העצם) בתערובת התיבול ומשרים כ-3 שעות במקרר.
מוציאים לחצי שעה את הנתח (צליית נתחים בטמפרטורת החדר מביאה לצלייה אחידה לעומת נתחים מקוררים).
מחממים תנור ל- 180 מעלות וכאשר התנור חם מכניסים את הנתח ל- 40 דקות לתנור.
מוציאים מהתנור ונותנים לבשר לנוח כ- 5 דקות לפני החיתוך.
מניחים את הנתח שלם על השולחן ופורסים את הצלעות לכל סועד.
בתאבון!

מבשלים ומשתפים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.