מה צריך:

קורנביף – קל ופשוט!

1.5 קילו חזה בקר (ברוסט) פרוס לרצועות
תערובת תבלינים לרוסטביף
שמן זית
כף סילאן
מלח פלפל

איך להכין:

מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרנדה, ומכניסים את נתח הבשר, מעסים הייטב ומשרים לילה במקרר.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 150 מעלות בכלי סגור ל-4 שעות.
מגישים לצד תפוח אדמה.
בתאבון!

מבשלים ומשתפים

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.