מה צריך:

רוטב סטייק לפריים ריב, אנטריקוט על עצם

3 כפיות שמן
5 בצלצלי שאלוט קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
1 פלפל חריף שלם טרי, חתוך דק ללא גרעינים
כפית מחית עגבניות
רבע כוס רוטב ווסטרשיר
רבע כוס חומץ יין אדום
5 כפות סוכר חום
2 כפיות חרדל דיז`ון מגורען

איך להכין:

בסיר לרוטב מטגנים את הבצל, השום והפלפל עד לריכוך.
מוסיפים את מחית העגבניות ומטגנים קרוב לדקה עד שמשחים
מוסיפים את רוטב הווסטרשיר, החומץ, הסוכר והחרדל עד להסמכת הרוטב כ-5 דקות.
מכניסים את הרוטב לבלנדר – חצי כוס כל פעם וטוחנים לתערובת אחידה.
להגשה- את הרוטב אפשר להגיש לצד סטייק פריים ריב או למזוג מעליו לפני הגשה.

מבשלים ומשתפים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.