מה צריך:

תבשיל לחי עגל על מלאווח ותרד תורכי

1 ק"ג לחי עגל
2 בצלים לבנים חתוכים לקוביות
4 גבעולי סלרי גס
2 ראשי שום חצויים לרוחב
40 גר` משמשים מיובשים
4 גרגירי פלפל אנגלי
3 עלי דפנה
כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית חוויאג`
2 כפיות ראס אל חנות
כף דבש
2 כפות רסק עגבניות
פלפל שחור גרוס
חבילה תרד שטוף
4 יח` מלאווח (קנוי)

איך להכין:

צורבים את הלחי עם מעט שמן בסיר חם. מוציאים הצידה ומשחימים את הירקות על משקעי הבשר.
מוסיפים את הרסק, המישמשים והתבלינים ומטגנים קלות.
מוסיפים את הבשר ומכסים במים.
לאחר רתיחה מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 3-4 שעות.
בסוף תהליך הבישול הבשר אמור להיות רך לגמרי.
מטגנים את המלווח עד להשחמה משני הצדדים במחבת עם מעט שמן, במקביל במחבת נפרדת מאדים את התרד עם מעט מים ומסננים.
להגשה- מניחים את המלווח מעליו את עלי התרד המאודים ועליו את תבשיל הבשר עם הרוטב.
מזלפים מעט שמן זית מעל.

מבשלים ומשתפים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.