מה צריך:

חמין חי בריא

1.5 ק"ג נתחי `חי בריא` לבישול ארוך,  חתוך לקוביות גדולות
2 עצמות מח `חי בריא` (ניתן להוסיף להזמנות בבקשה מיוחדת)
2 בצלים קלופים חצויים (ניתן להחליף בבצלי שאלוט)
1 כוס תערובת של שעועית לבנה, חומה וחומוס
1 כוס חיטה (לא חובה)
2 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות (ניתן להחליף בבטטה)
3 תמרים ללא חרצן
3 שיני שום קלופות
1 כפית כמון
1 כפית בהרט
1 כפית טימין יבש
חצי כפית פפריקה מעושנת (או חריפה)
6 ביצים עם הקליפה (מומלץ לשטוף לפני)
3 כוסות מים (או ציר מרק עוף)
מלח ופלפל גרוס מסוג פלפלת לפי הטעם

חמין מנתחי חי בריא - בשר ללא אנטיביוטיקה | סוד הבשר בשר איכותי במרכז

איך להכין:

משרים את תערובת השעועית והחומוס ללילה במים. מומלץ להחליף מים אחרי כמה שעות.
מערבבים את כל החומרים בקערת חרס המתאימה לתנור, את הביצים מניחים מעל התערובת.
מכניסים לתנור בחום של 120 מעלות למשך הלילה (12 עד 15 שעות), מומלץ לפתוח ולערבב מדי פעם.
מוציאים מהתנור ישר לשולחן- כמובן שמצלמים ושולחים לנו!
בתאבון!

מבשלים ומשתפים

חיפוש

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.