מה צריך:

שוק טלה חגיגית בג'ינג'ר וסילאן

שוק טלה שלם מפורק
ג`ינג`ר מגורד 2 כפות
4 כפות סילאן
3 שיני שום מרוסקת
3 כפות צ`ילי מתוק
רבע כוס שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס

איך להכין:

מערבבים את כל המרכיבים (מלבד השוק) בקערה, עוטפים את נתח השוק בנדיבות מכל הצדדים ומניחים במקרר ללילה.
מחממים תנור מראש ל180 מעלות, מכניסים את הנתח מכוסה בנייר כסף לשעתיים וחצי בתנור.
מורידים את הכיסוי ומשאירים לעוד חצי שעה.
מוציאים ופורסים על השולחן- כמובן שמצלמים ושולחים לנו!

בתאבון!

מבשלים ומשתפים

חיפוש

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.