פאד סי יו- מוקפץ עם עגבניות שרי, קשיו וחמאת בוטנים

פאד סי יו- מוקפץ עם עגבניות שרי, קשיו וחמאת בוטנים מרתיחים את אטריות האורז במים, מסננים ושוטפים מיד במים קרים. בקערה מערבבים לתערובת אחידה את הסויה, חמאת הבוטנים, סוכר [או…

להמשך קריאהפאד סי יו- מוקפץ עם עגבניות שרי, קשיו וחמאת בוטנים

רוסטביף שפיץ שייטל ברוטב צ'יפוטלה וסילאן

רוסטביף שפיץ שייטל ברוטב צ'יפוטלה וסילאן מערבבים בקערה את הצ`יפוטלה עם החרדל, הסילאן, השום, המלח גס והפלפלת, מוסיפים שמן ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. עוטפים את נתח הסינטה בתערובת ומשרים לילה…

להמשך קריאהרוסטביף שפיץ שייטל ברוטב צ'יפוטלה וסילאן

סוף התוכן

הגעת לקצה; איו יותר פוסטים.