8 טיפים לטיפול בבשר
טיפים בשר שנקנה בקצביה יכול לשהות במקרר בבית 48 שעות, מעבר לכך יש להקפיא את הבשר הלא מעובד. בעת שחיטת הפרה כל השרירים מתכווצים ויש צורך ביישון הבשר על מנת…
טיפים בשר שנקנה בקצביה יכול לשהות במקרר בבית 48 שעות, מעבר לכך יש להקפיא את הבשר הלא מעובד. בעת שחיטת הפרה כל השרירים מתכווצים ויש צורך ביישון הבשר על מנת…
עישון בשר הינה פעולה עתיקה אשר נולדה מתוך צורך לשמר את הבשר לזמן ארוך. לפני שמתחילים כדאי שתדעו, עישון חייב להיות באוויר הפתוח בגינה או במרפסת, לא מיועד לבישול בייתי.…
מספר עקרונות לצליית סטייק בגריל או במחבת, לא משנה עובי הסטייק או סוג הגריל והמחבת. מחממים את הגריל או המחבת באש גבוהה, מנמיכים את האש לטמפרטורה בינונית, מניחים את…