You are currently viewing אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך

אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך

אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך


מערבבים את כל הרכיבים למירנדה לתערובת אחידה, טובלים את האסדו במרינדה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים ללילה במקרר.
לבישול הארוך- עוטפים את הנתחים בניילון נצמד מכל הכיוונים במספר שכבות על מנת שלא יברחו נוזלים.
מרתיחים סיר עם מים, מכניסים את הנתח העטוף למים ומבשלים למשך 5 שעות.
(אל חשש- בטמפרטורה של המים לא יקרה כלום לניילון). כאשר מוכן מוציאים מהמים ומשאירים שיתקרר, ניתן לאחסן במקרר עד 4 ימים במצב זה.
לצלייה קצרה על גריל- מוציאים את הנתחים מהניילון וצולים בגריל 3-4 דקות מכל צד.
להגשה- חם וטרי עם הרבה מגבונים.