מה צריך:

אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך

2 קילו רצועות אסאדו עגל
4 כפות קטשופ
חצי כוס קולה (לא דיאט)
כף מלח אטלנטי \ מלח הימלאיה
כפית פלפלת (פלפל 4 עונות גרוס)
כף רוטב ווסטרשיר
כף רוטב סויה
10 טיפות טבסקו
כף חומץ

איך להכין:

אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך


מערבבים את כל הרכיבים למירנדה לתערובת אחידה, טובלים את האסדו במרינדה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים ללילה במקרר.
לבישול הארוך- עוטפים את הנתחים בניילון נצמד מכל הכיוונים במספר שכבות על מנת שלא יברחו נוזלים.
מרתיחים סיר עם מים, מכניסים את הנתח העטוף למים ומבשלים למשך 5 שעות.
(אל חשש- בטמפרטורה של המים לא יקרה כלום לניילון). כאשר מוכן מוציאים מהמים ומשאירים שיתקרר, ניתן לאחסן במקרר עד 4 ימים במצב זה.
לצלייה קצרה על גריל- מוציאים את הנתחים מהניילון וצולים בגריל 3-4 דקות מכל צד.
להגשה- חם וטרי עם הרבה מגבונים.

מבשלים ומשתפים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.