מה צריך:

פרוסות טלה עם פירות יבשים

צוואר טלה עם עצם, פרוס בעובי 1-1.5 ס"מ
כוס וחצי פירות יבשים, משמש, תמר מחורצן, תאנים, צימוקים
קורט צ`ילי גרוס
חצי כפית כמון
3 מקלות קינמון
בצל גדול חתוך לקוביות
2 שיני שום חתוכות לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 כוסות יין לבן איכותי
2-3 כוסות ציר עוף או מים רותחים
מלח / פלפל
שמן זית לטיגון

איך להכין:

צולים את צוואר הטלה משני הצדדים ומוציאים מהסיר, מוסיפים לאותו הסיר בהדרגתיות את הירקות- משחימים מעט את הגזר, מזהיבים את הבצל, ומוסיפים את השום והתבלינים יחד עם הפירות היבשים לטיגון קצר.
מוזגים את היין ומביאים לרתיחה, מחזירים את פרוסות הבשר הצלוי לסיר עם התבשיל, מכסים בציר עוף כך שכל הרכיבים בסיר מכוסים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. מורידים את האש לאש נמוכה ומבשלים על אש קטנה כ- 3 שעות מכוסה, מדי פעם מערבבים.

במידה ויש צורך בזמן הבישול מוסיפים עוד מהנוזל (ציר או מים רותחים)
בתאבון!

מבשלים ומשתפים

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.

מתכונים נוספים

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח.