צלעות אסאדו בבישול ארוך
מתכון לצלעות אסאדו בבישול ארוך בשלב הראשון נשרה את הבשר ב-יין אדום ל- 12 שעות שיספוג טעמים. איזה יין? יין טעים. אם היין לא טעים לשתיה - הוא גם לא…
מתכון לצלעות אסאדו בבישול ארוך בשלב הראשון נשרה את הבשר ב-יין אדום ל- 12 שעות שיספוג טעמים. איזה יין? יין טעים. אם היין לא טעים לשתיה - הוא גם לא…
מתכון לביף סטרוגנוף נטגן את הבצל עם שמן הזית עד להזהבה. נוסיף את השום, התבלינים (מוסקט, מלח ופלפל) והפיטריות עד לריכוך קל של הפטריות. בשלב זה נוסיף את הבשר לצלייה…
מתכון לרוטב צ'ימיצ'ורי ביתי: לערבב בבלנדר את השום, עלי הדפנה, הפלפל החריף וחומץ. שופכים את עשבי התיבול, המלח והפלפל לתוך התערובת ומכסים בשמן זית. מניחים במקרר ליומיים כדי לשחרר את…
אסאדו בבישול ארוך ברוטב סילאן, סויה ושום 1. בקערה לערבב את כל המרכיבים לרוטב (אפשר גם להכניס לבלנדר ללא הטימין ולקצוץ לתערובת חלקה), להכניס את הבשר לקערה ולהשרות ללילה.…
פאד סי יו- מוקפץ עם עגבניות שרי, קשיו וחמאת בוטנים מרתיחים את אטריות האורז במים, מסננים ושוטפים מיד במים קרים. בקערה מערבבים לתערובת אחידה את הסויה, חמאת הבוטנים, סוכר [או…
רוסטביף שפיץ שייטל ברוטב צ'יפוטלה וסילאן מערבבים בקערה את הצ`יפוטלה עם החרדל, הסילאן, השום, המלח גס והפלפלת, מוסיפים שמן ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. עוטפים את נתח הסינטה בתערובת ומשרים לילה…
שפיץ שייטל מעושן נתח עשיר בעל טעמים רבים, מתאים מאוד למעשנים מתחילים ומתקדמים. תולים את הנתח השלם ל-3 שעות ללא תבלינים במעשנת. מוציאים ומניחים לנתח לנוח כ20 דקות, פורסים דק…
מתכון לברווז מעושן אסייתי מכינים תערובת מהתבלינים,מניחים את הברווז בתערובת התבלינים במקרר למשך לילה שלם, שיספוג את הטעמים. למחרת מוציאים ותולים במעשנת ל-3 שעות. מגישים ומפרקים בשולחן לנתחים. בתאבון!
מתכון לגלילות פילה במילוי פטה כבד מתחילים במלית: מקרמלים את הבצלים בשמן עם כף סוכר חום, עד שהבצל כמעט שקוף. מוסיפים פנימה את הכבדים, מלח ופלפל וסוגרים מכל הכיוונים. לא…
צולים במחבת את שקדי הטלה בשמן חם עד להשחמה מכל הכיוונים, מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים כ-5 דקות. מחממים שמן במחבת נפרדת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום…