צלעות אסאדו בבישול ארוך

מתכון לצלעות אסאדו בבישול ארוך בשלב הראשון נשרה את הבשר ב-יין אדום ל- 12 שעות שיספוג טעמים. איזה יין? יין טעים. אם היין לא טעים לשתיה - הוא גם לא…

להמשך קריאה צלעות אסאדו בבישול ארוך
ביף סטרוגנוף
מתכון לביף סטרונגוף | סוד הבשר משלוחי בשר במרכז

ביף סטרוגנוף

מתכון לביף סטרוגנוף נטגן את הבצל עם שמן הזית עד להזהבה. נוסיף את השום, התבלינים (מוסקט, מלח ופלפל) והפיטריות עד לריכוך קל של הפטריות. בשלב זה נוסיף את הבשר לצלייה…

להמשך קריאה ביף סטרוגנוף

רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי

מתכון לרוטב צ'ימיצ'ורי ביתי: לערבב בבלנדר את השום, עלי הדפנה, הפלפל החריף וחומץ. שופכים את עשבי התיבול, המלח והפלפל לתוך התערובת ומכסים בשמן זית. מניחים במקרר ליומיים כדי לשחרר את…

להמשך קריאה רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי

אסאדו בבישול ארוך ברוטב סילאן, סויה ושום

אסאדו בבישול ארוך ברוטב סילאן, סויה ושום 1. בקערה לערבב את כל המרכיבים לרוטב (אפשר גם להכניס לבלנדר ללא הטימין ולקצוץ לתערובת חלקה),     להכניס את הבשר לקערה ולהשרות ללילה.…

להמשך קריאה אסאדו בבישול ארוך ברוטב סילאן, סויה ושום

פאד סי יו- מוקפץ עם עגבניות שרי, קשיו וחמאת בוטנים

פאד סי יו- מוקפץ עם עגבניות שרי, קשיו וחמאת בוטנים מרתיחים את אטריות האורז במים, מסננים ושוטפים מיד במים קרים. בקערה מערבבים לתערובת אחידה את הסויה, חמאת הבוטנים, סוכר [או…

להמשך קריאה פאד סי יו- מוקפץ עם עגבניות שרי, קשיו וחמאת בוטנים

רוסטביף שפיץ שייטל ברוטב צ'יפוטלה וסילאן

רוסטביף שפיץ שייטל ברוטב צ'יפוטלה וסילאן מערבבים בקערה את הצ`יפוטלה עם החרדל, הסילאן, השום, המלח גס והפלפלת, מוסיפים שמן ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. עוטפים את נתח הסינטה בתערובת ומשרים לילה…

להמשך קריאה רוסטביף שפיץ שייטל ברוטב צ'יפוטלה וסילאן

שפיץ שייטל מעושן (למעשנת)

שפיץ שייטל מעושן נתח עשיר בעל טעמים רבים, מתאים מאוד למעשנים מתחילים ומתקדמים. תולים את הנתח השלם ל-3 שעות ללא תבלינים במעשנת. מוציאים ומניחים לנתח לנוח כ20 דקות, פורסים דק…

להמשך קריאה שפיץ שייטל מעושן (למעשנת)

ברווז מעושן אסייתי (למעשנת)

מתכון לברווז מעושן אסייתי מכינים תערובת מהתבלינים,מניחים את הברווז בתערובת התבלינים במקרר למשך לילה שלם, שיספוג את הטעמים. למחרת מוציאים ותולים במעשנת ל-3 שעות. מגישים ומפרקים בשולחן לנתחים. בתאבון!

להמשך קריאה ברווז מעושן אסייתי (למעשנת)

גלילות פילה במילוי פטה כבד

מתכון לגלילות פילה במילוי פטה כבד מתחילים במלית: מקרמלים את הבצלים בשמן עם כף סוכר חום, עד שהבצל כמעט שקוף. מוסיפים פנימה את הכבדים, מלח ופלפל וסוגרים מכל הכיוונים. לא…

להמשך קריאה גלילות פילה במילוי פטה כבד

שקדי טלה ברוטב לימוני

צולים במחבת את שקדי הטלה בשמן חם עד להשחמה מכל הכיוונים, מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים כ-5 דקות. מחממים שמן במחבת נפרדת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום…

להמשך קריאה שקדי טלה ברוטב לימוני

סוף התוכן

הגעת לקצה; איו יותר פוסטים.