תבשיל לחי עגל על מלאווח ותרד תורכי

צורבים את הלחי עם מעט שמן בסיר חם. מוציאים הצידה ומשחימים את הירקות על משקעי הבשר. מוסיפים את הרסק, המישמשים והתבלינים ומטגנים קלות. מוסיפים את הבשר ומכסים במים. לאחר רתיחה…

להמשך קריאה תבשיל לחי עגל על מלאווח ותרד תורכי

שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח. במקביל מחממים מחבת עם שמן. מניחים את נתחי הבשר בקמח, מעבירים לתערובת הביצה ועוטפים בפירורי הלחם. מניחים בזהירות בשמן הרותח…

להמשך קריאה שניצל וינאי

פסטה עם כבד עוף ברוטב טריאקי

מתכון לפסטה עם כבד עוף ברוטב טריאקי מבשלים במים רותחים את הפסטה לפי כ-7 דקות עד לריכוך (או לפי הוראות ההכנה). מסננים ושוטפים במים קרים. במחבת עמוקה מטגנים את הבצל…

להמשך קריאה פסטה עם כבד עוף ברוטב טריאקי

מוח מטוגן בציפוי פנקו פריך

מוח מטוגן בציפוי פנקו פריך מבשלים את המוח 45 דקות בסיר עם מים עד לריכוך. מקררים, קולפים ופורסים לפרוסות של 1 ס"מ. בקערה מערבבים את הביצה עם החרדל והמלח. טובלים…

להמשך קריאה מוח מטוגן בציפוי פנקו פריך

פילה מרלן ברוטב דובדבנים ובלסמי על מצע פירה ארטישוק ירושלמי

את הפירה מבשלים בסיר עד לריכוך הארטישוק הירושלמי, מסננים וטוחנים, מוסיפים את החמאה/מחמאה והשמנת ממליחים בהתאם לטעם. את הרוטב מבשלים על אש נמוכה את כל הרכיבים למשך שעה וטוחנים לרוטב…

להמשך קריאה פילה מרלן ברוטב דובדבנים ובלסמי על מצע פירה ארטישוק ירושלמי

רוטב סטייק לפריים ריב, אנטריקוט על עצם

בסיר לרוטב מטגנים את הבצל, השום והפלפל עד לריכוך. מוסיפים את מחית העגבניות ומטגנים קרוב לדקה עד שמשחים מוסיפים את רוטב הווסטרשיר, החומץ, הסוכר והחרדל עד להסמכת הרוטב כ-5 דקות.…

להמשך קריאה רוטב סטייק לפריים ריב, אנטריקוט על עצם

צ'ילי קון קרנה עם בירה

מתכון לצ'ילי קון קרנה מטגנים את הבצל עד למראה שקוף מוסיפים את השום והתבלינים ואת הבשר ומטגנים עד לאידוי כל הנוזלים. מוסיפים את רסק העגבניות, מטגנים קלות ומוסיפים את שאר…

להמשך קריאה צ'ילי קון קרנה עם בירה

המבורגר ברבקיו אמריקאי

מתכון להמבורגר ביתי טוחנים את נתחי האנטריקוט במטחנה ביתית. להעביר פעם אחת, לא יותר. מערבבים את כל הנוזליים יחד ויוצרים את רוטב הברביקיו, מוסיפים את הבשר הטחון המלח והפלפלת ולשים…

להמשך קריאה המבורגר ברבקיו אמריקאי

אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך

אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך מערבבים את כל הרכיבים למירנדה לתערובת אחידה, טובלים את האסדו במרינדה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים ללילה במקרר. לבישול הארוך- עוטפים את הנתחים בניילון נצמד…

להמשך קריאה אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך

צלעות כבש בעשבי תיבול

צלעות כבש בעשבי תיבול מערבבים את כל עשבי התיבול יחד עם השום, לימון, דבש, מלח, הפלפלת ושמן הזית בקערה. עוטפים את הצלעות (ללא החלק העליון עם העצם) בתערובת התיבול ומשרים…

להמשך קריאה צלעות כבש בעשבי תיבול

סוף התוכן

הגעת לקצה; איו יותר פוסטים.