שניצל וינאי

מתכון לשניצל וינאי טורפים בקערה את הביצה עם החרדל והמלח. במקביל מחממים מחבת עם שמן. מניחים את נתחי הבשר בקמח, מעבירים לתערובת הביצה ועוטפים בפירורי הלחם. מניחים בזהירות בשמן הרותח…

להמשך קריאהשניצל וינאי

פילה מרלן ברוטב דובדבנים ובלסמי על מצע פירה ארטישוק ירושלמי

את הפירה מבשלים בסיר עד לריכוך הארטישוק הירושלמי, מסננים וטוחנים, מוסיפים את החמאה/מחמאה והשמנת ממליחים בהתאם לטעם. את הרוטב מבשלים על אש נמוכה את כל הרכיבים למשך שעה וטוחנים לרוטב…

להמשך קריאהפילה מרלן ברוטב דובדבנים ובלסמי על מצע פירה ארטישוק ירושלמי

אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך

אסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך מערבבים את כל הרכיבים למירנדה לתערובת אחידה, טובלים את האסדו במרינדה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים ללילה במקרר. לבישול הארוך- עוטפים את הנתחים בניילון נצמד…

להמשך קריאהאסאדו ברביקיו בצליה קצרה ובבישול ארוך

סוף התוכן

הגעת לקצה; איו יותר פוסטים.